004.jpg

У книгозбірнях Сумської публічної бібліотеки провели низку заходів до Міжнародного дня друзів.

У бібліотеці-філії № 10 відбулась година добра «Дружба – найбільше диво у світі», під час якої діти знайомились з книжками про дружбу, слухали вірші, дивились мультфільми про кумедні історії дружби та переглядали тематичні відеоуроки. Також юні книголюби розповідали власні історії про дружбу.

Маленьких читайликів Молодіжної бібліотеки-філії № 8 запросили на артпікнік «У дружбі наша сила». Дітям розповіли, що таке дружба, хто такий справжній друг, учасники заходу пригадали прислів'я про дружбу, а створили правила, яких повинен дотримуватися вірний товариш. Юні друзі бібліотеки-філії № 8 брали участь у цікавих іграх, пізнавальних вікторинах, відгадували загадки, ребуси, а також знайомились та жваво спілкувались. Потім діти вирушили до бібліотеки, де зображали своїх друзів на малюнках.

У Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка для учнів школи № 12 провели чудовий бібліотечний бульвар «Дружба єднає щирі серця!».

Діти дізнались про історію свята та його значення, взяли участь у веселих вікторинах та конкурсах на тему дружби, зачитали побажання своїм друзям і познайомились з книгами про дружбу та щирість.