002.jpg

Таку можливість українським неприбутковим та неурядовим організаціям надає Посольство США.

Фонд підтримує проекти, які сприяють демократичним перетворенням та побудові громадянського суспільства в Україні. Грантові заявки на конкурс приймаються на конкурс протягом року, а вибір проектів базується на спроможності організацій вказувати на конкретні досягнення та їхній вплив на певну сферу чи громаду.

Гранти надаються виключно громадським організаціям (асоціаціям), благодійним фондам та аналітичним центрам. Організації та їхні працівники не можуть представляти політичні партії, бути призначеними або обраними на державні посади. Хоча максимальна сума фінансування одного проекту складає 24 тисяч доларів США, середні суми грантів становлять від 5 тисяч до 15 тисяч доларів США.

Сумчанам варто знати, що грантові заявки необхідно подавати двома мовами: англійською та українською.

Тривалість проектів не може бути більшою за один рік. Кошти, які були витрачені до початку або після завершення терміну проекту, не підлягають відшкодуванню.

Заявки мають відповідати одному або декільком тематичним пріоритетам Фонду. Форми заявки та правила заповнення знаходяться на веб-сторінці Фонду.

Неповні проектні заявки не будуть розглядатися. Якщо Вам необхідно заархівувати документи, рекомендується використовувати формат .ZIP. Можна також надсилати кожний документ окремим додатком до повідомлення.

Заявки на загальний конкурс приймаються постійно, не існує кінцевого терміну подачі заявок – конкурс є постійно діючим. Будь ласка, надсилайте заявки електронною поштою на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою «На загальний конкурс Фонду сприяння демократії».