006.jpg

Педагогічні працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників взяли участь в освітньому фестивалі «Учителі майбутнього – 2024».

Це одна з найбільших в Україні та одна з наймасштабніших у Європі подій в галузі освіти, яку з 2018 року організовує у Львові громадська спілка «Освіторія».

Учасники розглядали тему «Сила освіти під час війни».

Громадська спілка «Освіторія» та Холдинг емоцій Fest Lokal запропонували освітянам тематичні напрями, а саме: філософія освіти; дошкілля; початкова освіта; НУШ і компетентнісне навчання для життя; старша профільна школа; цифрова трансформація освіти; педагогічне лідерство та освітній менеджмент; шоурум освітніх інновацій STEMеxpo; ментальне здоров‘я та спорт; інклюзивна освіта.

Під час конференції відбулось чотири панельні дискусії за темами: інвестицій в освіту, інновацій, розробки освітньої стратегії та реформи навчального процесу.

Головна мета участі в таких масштабних подіях, наголошують педагогічні працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників – здобути новий досвід. Цікаві майстеркласи, інсайти, кейси, родзинки, лайфхаки - усе це ми опанували й готові передати іншим колегам для практичного застосування в роботі.