Надрукувати
Перегляди: 1511

Представники Сумського бабського батальйону «Тил» звернулися до очільника обласного центру Олександра Лисенка з проханням посприяти вирішенню проблеми їхньої дислокації і залишити їх у приміщенні школи №3.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відвідав волонтерську майстерню, де жінки плетуть сітки і шиють одяг для учасників АТО, а також обговорив із активістами можливі шляхи вирішення конфлікту між членами СББ «Тил» і директором школи.

«Волонтери будуть працювати у школі № 3 до тих пір, поки приміщення освітнього закладу буде вільним. Розміщення дитсадка на третьому поверсі цієї установи поки не планується. Окрім того, будь-які рішення щодо можливого переїзду активістів погоджуватимуться безпосередньо з волонтерами», – запевнив Олександр Лисенко.

Також керманич Сум певен, що вирішити непорозуміння, які виникли між волонтерами та керівником навчального закладу вдасться шляхом прийняття відповідного розпорядження міського голови або рішення виконавчого комітету щодо урегулювання правових підстав для розташування громадської організації у приміщенні школи №3.

Сумський бабський батальйон «Тил» допомагає нашим військовослужбовцям майже від самого початку антитерористичної операції. Жінки виготовляють маскувальні сітки, костюми «кікімори», нижню білизну, спальники, індивідуальні аптечки «натовського» зразка, шкарпетки, балаклави, рюкзаки для особистих речей тощо. Все це відправляють на передову. Волонтери сподіваються як на підтримку міської влади, так і на допомогу небайдужих сумчан.