007.jpg

Понад 3,5 тисячі людей скористались «Соціальним простором» терцентру «Берегиня» у перші пів року роботи проєкту.

Проєкт стартував 24 січня поточного року. За перше півріччя завдяки «Соціальному простору» тут допомогли 3586 особам (надання послуги екстрено-кризово, забезпечення харчами, одягом та засобами гігієни, послуги перукаря, дрібний ремонт одягу, проведення тематичних заходів і тренінгів тощо).

У рамках тематичного заходу «Спалах доброти: мрії та вчинки» працівники КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» організували майстер-клас із виготовлення солодощів та розважальну програму для дітей ВПО.

За напрямком психологічної підтримки відбулись тренінг «Я маю силу, бо мене підтримує увесь мій рід», заняття з практичним психологом «Що таке жіночність і де вона ховається».

У рамках проєкту понад 250 постраждалих та евакуйованих із прикордоння, зокрема з Великописарівської, Білопільської, Краснопільської, Юнаківської громад отримали одяг, взуття, що було у вжитку, домашній текстиль, кухонний посуд, миюні засоби. Речі й предмети першої потреби працівники територіального центру «Берегиня» зібрали спільно з жителями сумської громади.

Як повідомила директор терцентру «Берегиня» Інна ГАЛІЧЕНКО, поки триває ремонт приміщення під «Соціальний простір», послуги надаються за запитом громадян. Звертатись необхідно за телефоном: (050)4055670.