002.jpg

В Українському ветеранському фонді стартував конкурс проєктів «Варто: шлях відновлення» для громадських організацій, які надають послуги фізичної реабілітації ветеранам та їхнім родинам.

Головна умова проєкту, за яким громадські організації можуть отримати фінансування – це можливості реабілітації через фізичну активність для ветеранів, членів їхніх родин, а також для сімей полеглих захисників і захисниць України.

Кошти можуть бути спрямовані на облаштування необхідної інфраструктури (центрів з фізичної реабілітації, клубів, секцій) для проведення тренувальних заходів; організацію заходів/тренувань під керівництвом кваліфікованих тренерів, реабілітологів; проведення масових заходів (змагань) з фізичної активності, зокрема й для ветеранів з видимою і невидимою інвалідністю.

Кожна ГО-переможець може отримати від 500 тис грн до 1 млн грн фінансової підтримки. Максимальний строк реалізації проєкту – до 12 місяців. Приймання заявок триватиме до 9 серпня 2024 року. Переможців серед поданих проєктів визначатиме незалежна комісія. Більше про умови та покрокову інструкцію – на сайті Українського ветеранського фонду.

Запитання та уточнення щодо поданого аплікаційного пакета можна надсилати Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з обов’язковим зазначенням теми («Конкурс Проєктів «Варто: шлях відновлення») та номера заявки.