0012.jpg

У Сумському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги підбили підсумки діяльності за рік.

Сумський місцевий центр функціонує із 1 липня 2015 року. Фахівці офісу кваліфікованих юридичних консультацій обслуговують не тільки сумчан, а й жителів інших населених пунктів регіону, зокрема Білопілля, смт. Краснопілля, Білопільського, Краснопільського та Сумського районів.

«За рік існування послугами Сумського місцевого центру скористалися більше 2 тис. осіб. Відкриваючи відповідні центри у різних куточках України, наша держава суттєво наблизила правову допомогу до людей», – переконана директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина ТРОШЕЧКО.

Формула успіху таких центрів, певні фахівці, максимум відкритості і прозорості плюс тісна взаємодія із громадськістю. «Сумський місцевий центр з надання вторинної правової допомоги третій в Україні за кількістю звернень громадян. Також варто зазначити, що наш центр займає 5 місце за кількістю консультацій, що надаються клієнтам безпосередньо в центрі», – наголосила Валентина Трошечко.

Спеціалісти центру безоплатної правової допомоги резюмують, що безкоштовні поради правників отримують малозахищені верстви населення, а також учасники АТО і родини загиблих військовослужбовців.

Директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко зазначила, що результативність впровадження таких соціальних проектів свідчить про реальне втілення прогресивних ініціатив у Сумах та забезпечує рівний доступ громадян до правової допомоги.