006.jpg

Зранку у вівторок, 13 серпня, ворог завдав ракетно-авіаційного удару по об'єктах інфраструктури Сум.

Рух вул. Веретенівська відновлено.

З 18:00 оперативний штаб припиняє свою роботу.

У четвер, 15 серпня, комунальники продовжать вивозити рослинні відходи та прибирати територію.

***

Газопостачання відновлено.

***

У Сумській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» для відновлення газопостачання в оселях просять споживачів забезпечити доступ працівників компанії до газових приладів.

***

Триває ліквідація наслідків ворожої атаки. Працює оперативний штаб, працівники виконавчих органів міської ради, співробітники Нацполіції, комунальних служб.

Фахівці Сумської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» відновлюють подачу блакитного палива жителям Веретенівки. Орієнтовно газ з’явиться у 724 споживачів до 18:00. 

На місці ворожої атаки видаляють аварійні дерева та проводять земляні роботи.

Громадський порядок пильнують два екіпажі патрульної поліції.

У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт перекрито рух вул. Веретенівська від перехрестя з вул. Сумської тероборони.

***

Постраждало двоє людей. В однієї людини – гостра реакція на стрес (отримала допомогу на місці); в іншої – мінно-вибухова травма (направлена на лікування в стаціонарі). 

У КНП «Сумський обласний клінічний кардіологічний центр» виявили пошкодження покриття rанку та точкові пошкодження по всій площі даху.

Розпочато відновлення подачі газу споживачам.

За планом, завтра, 14 серпня, фахівці КП «Зеленбуд» видалятимуть аварійні дерева, а КП «Шляхрембуд» розчищатимуть тротуари.

Рух вул. Веретенівська відновлено.

***

Пошкоджено заклади медичної та соціальної сфери. Працівники департаменту інфраструктури міста обстежують будівлі. Попередньо виявлено пошкодження семи вікон у КУ «Сумський геріатричний пансіонат для ветеранів війни та праці», а також 10 вікон і п’яти балконних дверей у КНП «Сумський обласний клінічний кардіологічний центр».

Водо- та електропостачання – наявні.

Газопостачання відсутнє у 724 абонентів.

Громадський порядок на місці події забезпечують три екіпажі патрульної поліції та вісім працівників Сумського районного управління поліції ГУНП України в Сумській області.

Тривають аварійно-відновлювальні роботи.

***

Внаслідок цього було пошкоджено електромережі, газопровід, будівлю лікарні, кілька автомобілів. Частина жителів міста залишились без електро- та газопостачання.

Нині електропостачання відновлено. Без газу поки що 724 домогосподарства.

Ситуацію на місці контролює керівництво Сумської МТГ.

У 42-річної жінки – гостра реакція на стрес. Необхідну допомогу їй надали на місці.

У разі виявлення будь-яких пошкоджень майна необхідно звертатись за телефоном: (066)5437677.