005.jpg

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сумської міської ТГ розглянула питання формату роботи закладів дошкільної освіти найближчим часом.

Начальник управління освіти і науки Неля ВЕРБИЦЬКА повідомила, попри запровадження в дитсадках дистанційного формату роботи, в разі потреби заклади продовжували приймати вихованців, організувавши для них чергові групи. Жодних нарікань на адресу дошкілля від батьків не надходило.

В. о. міського голови з виконавчої роботи Станіслав ПОЛЯКОВ звернув увагу присутніх, що наближаються одні з найголовніших для українців державних свят, і ворог може використати цей час для провокацій. Тож, запропонував продовжити роботу дошкілля в нинішньому режимі на два тижні. Решта членів комісії підтримали Станіслава Полякова та ухвалили рішення залишити дитсадки на дистанційному форматі по 30 серпня.

В. о. міського голови звернув увагу освітян на те, що вони мають так організувати роботу, аби діти, яких батьки приведуть до дитсадків, мали змогу перебувати в чергових групах.