Надрукувати
Перегляди: 1401

Протягом 10-12 серпня у м. Київ відбудеться триденний Форум «Кліматична освіта 2016», присвячений висвітленню теми зміни клімату у формальній та неформальній освіті.

Долучитися до обміну досвідом у галузі кліматичної освіти можуть і вчителі сумських загальноосвітніх шкіл, активісти та волонтери громадських організацій, працівники позашкільної та неформальної освіти, представники природоохоронних установ (заповідників, національних парків) та інші зацікавлені особи.

У перші два дні форуму учасники презентують кращі практики на зазначену тему, а вже 12 серпня відбудеться презентація збірника ігор з теми зміни клімату – «Граючи, змінимо світ» та тренінг для учасників, які будуть брати участь в його тестуванні.

Для участі у Форумі необхідно заповнити аплікаційну форму до 15 липня включно.

Організатори Форуму – громадська організація «Колегія екологічної освіти «Світ освіт» та громадська організація «Український екологічний клуб «Зелена Хвиля».
Захід проводиться в рамках проекту Climate Forum East II за фінансової підтримки Європейської Комісії, Австрійської Агенції з Розвитку та Австрійського Червоного Хреста, за підтримки Національного Екологічного Центру України.

У разі виникнення додаткових запитань можна написати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або зателефонувати координатору Форума Артему БАРАННІКУ: (095) 208-58-91; (063) 894-32-03.