Надрукувати
Перегляди: 1728

Переселити волонтерів, які плетуть сітки та шиють одяг для учасників АТО, зі школи №3 в інше приміщення – немає можливості. Про це 11 липня під час апаратної наради повідомив начальник відділу майна департаменту забезпечення ресурсних платежів Василь ЩЕРБАК.

«Структурним підрозділом було опрацьоване доручення міського голови з приводу можливості розташування волонтерського центру «СББ-Тил» у приміщенні КП «Міськсвітло» чи КП «Шляхрембуд». Щоправда у жодному із цих підприємств площ, які б стали альтернативним місцем дислокації для волонетрів – не виявили», – констатував Василь Щербак.

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО зазначив, що в такому разі потрібно врегулювати правові підстави перебування цієї громадської організації в приміщенні школи №3.

Нагадаємо, міський голова Олександр ЛИСЕНКО нещодавно відвідав волонтерську майстерню, де жінки виготовляють речі, яких потребують наші військовослужбовці. Керманич обласного центру повідомив активістам, що будь-які рішення щодо їхнього переїзду погоджуватимуть безпосередньо з волонтерами.