003.jpg

У Сумах почав функціонувати тимчасовий офіс «Центру надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам АТО та членам їх сімей».

Такий центр створено рішенням Сумської міської ради від 30 березня 2016 року. Він розміщений по вул. Г. Кондратьєва, 165/7. Нині у приміщенні будівлі триває ремонт. Загалом у складі центру працюватиме три підрозділи: відділення медичного і соціального супроводу, відділення соціально-психологічних і педагогічних послуг та фізіотерапевтичне відділення.

Перший підрозділ здійснюватиме долікарський медичний огляд, обстеження, оцінку потреб, визначення шляхів вирішення основних проблем, обсягів та строків проведення реабілітаційних заходів, складання індивідуального плану соціального супроводу.

Відділення соціально-психологічних та педагогічних послуг проводитиме психологічну діагностику особистості, психокорекційну роботу, визначення форм, методів, заходів, терміну та процедур психологічної корекції.

Фізіотерапевтичне відділення забезпечуватиме проведення комплексу гідрооздоровчих процедур, масажу, лікувальної фізкультури, які застосовують до хворої або ослабленої людини з лікувальною і профілактичною метою.

Також на території центру планують розмістити кабінет психологічного розвантаження, ігрову кімнату для дітей, актовий зал.

Поки новостворений офіс не запрацює на повну потужність учасники АТО можуть звертатися за допомогою у тимчасовий офіс, що розташований за адресою вул. Харківська, 35, каб.204.
Фахівці центру надають інформаційні послуги, консультації щодо процедури оформлення пільг та реалізації прав учасників бойових дій, учасників АТО та членів їх сімей, а також визначають потреби майбутніх отримувачів послуг та допомагають вирішувати нагальні проблеми.

Отримати детальну інформацію можна за телефоном директора центру Геннадія Лісовенка (095) 28-20-317.