002.jpg

Завершилося громадське обговорення зміни назви (перейменування) вулиці Озерна на вулицю Дениса Бондаренка у селі Стецьківка.

Тривало таке, організоване Департаментом забезпечення ресурсних платежів, з 14 серпня по 15 жовтня.

З пропозицією перейменування вулиці у пам'ять про уродженця Стецьківки Дениса Бондаренка до міської ради звернулось Сумське обласне товариство «Просвіта».

Денис народився у січні 2004 року. Активно займався футболом, вихованець ФЦ «Барса». Студент СумДПУ ім. А. С. Макаренка. Один з організаторів молодіжного патріотичного руху Сумської молодіжної організації «Права молодь». Мріяв про військову службу у полку «Азов». Щойно виповнилось 18 років, втілив свою мрію в життя – став солдатом «Азова» (позивний «Юніор»). З початку повномасштабного вторгнення захищав Маріуполь. Загинув Герой 1 травня 2022 року від кулі снайпера на заблокованій «Азовсталі». Денисові Бондаренку назавжди залишиться 18 років. Перепоховали захисника 8 березня 2023 року на Алеї Слави Баранівського кладовища.

Як повідомили у Департаменті забезпечення ресурсних платежів, за період громадського обговорення інших пропозицій (зауважень), окрім ініціатора — товариства «Просвіта» – не надходило.

Відповідно до законодавства, проєкт рішення про перейменування вулиці на честь Дениса Бондаренка буде надано для розгляду депутатам міської ради.