001.jpg

У Сумах вручили відзнаки до професійного свята працівникам сфери автомобільного транспорту і галузі дорожнього господарства.

У КП «Електроавтотранс» в. о. міського голови Артем КОБЗАР від імені жителів сумської громади подякував трудовому колективу за стабільну роботу комунального підприємства, чиї автобуси й тролейбуси забезпечують перевезення сумчан, та вручив працівникам підприємства грамоти.

До професійного свята отримали грамоти й водії управління з господарських та загальних питань Сумської міської ради.

Також в. о. міського голови відзначив інженерів-механіків та водіїв приватних автопідприємств, що перевозять сумчан на міських пасажирських маршрутах, а також працівників обласної Служби відновлення та розвитку інфраструктури. Її керівника Івана СМАГУ до професійного свята нагородив Почесною відзнакою Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня. А трьом представникам структурних підрозділів Служби Артем Кобзар вручив подяки міського голови та набори сувенірної продукції, ще чотирьом – грамоти міського голови.

У вітальному слові з нагоди Дня працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства Артем Кобзар наголосив на важливості стабільної роботи дорожньо-транспортної галузі та людей, які працюють у цій сфері.

«Це професійне свято всіх, хто пов’язаний з автомобільним транспортом: механіків, водіїв легкових автомобілів і вантажівок, автобусів і тролейбусів, будівельних машин, а також тих, хто за кермом воєнної техніки. Так само, подяка усім працівникам дорожньої галузі. У мирний час ви будували дороги й мости, а нині відновлюєте ті, що були зруйновані росіянами, а також зводите у прикордонній області фортифікації, щоб ворог не пройшов далі. Тому бажаю кожному з вас витримки у цей складний час», – зазначив Артем Кобзар.