005.jpg

Можливість взяти участь у ІV Міжнародної конференції «Промислова безпека. Найкращі практики-2016» може кожен, хто працює у цій сфері.

Мета даного заходу, який відбудеться в м. Одеса з 4 по 6 жовтня, підвищити рівень охорони праці та промислової безпеки на підприємствах, організаціях, установах, поширити кращі вітчизняні та світові практики у галузі охорони праці, а також розвитку європейських стандартів безпеки.

У програмі конференції: доповіді та презентації; робота у галузевих і тематичних секціях; засідання круглих столів; майстер-класи і тренінги; виставка товарів та послуг з охорони праці та промислової безпеки; культурна програма.

Спікери та учасники, яких запросили з Великої Британії, Німеччини, Литви, Польщі, США, Білорусі говоритимуть про: «Нові інструменти в галузі безпеки праці»; «Управління ризиками: ефективні методи, практичні рішення та інструменти»; «Комунікаційні стратегії в галузі ОП та ПБ»; «Вплив психофізіологічних факторів на ефективність праці»; «Формування і розвиток культури безпеки виробництва»; «Практику підприємств із розслідування інцидентів»; «Засоби індивідуального захисту»; «Дискусійні клуби: організація навчання персоналу; концепція реформування системи управління охороною праці в Україні»; «Тренінги з домедичної допомоги, оцінки ризиків, пошуку кореневих причин інцидентів», тощо.

Анкета реєстрації на ІV Міжнародну конференцію «Промислова безпека. Найкращі практики-2016».

Контактні особи з підготовки Конференції Олеся САМЕЛЮК, Оксана ШТОЛЯР.

Тел. редакції журналу: (044) 221 89 71, тел. для довідок: (096) 193 07 93, (050) 236 31 61; електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. / Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..