Надрукувати
Перегляди: 1461

У міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбувся творчий зліт віртуозів віршованого слова. Зустріч під назвою «Нас кличе літо...» об’єднала літераторів з Буринщини та інших районів області.

Основна мета цього мистецького заходу полягає в спілкуванні з колегами по літературному цеху задля взаємного обміну здобутками та демонстрації власної творчості.

Серед знаних поетів, що приїхали в обласний центр із Буринського району, Алла Охріменко, Лариса Браташ, Валентина Колесник, Віктор Осадчий та інші. Зустрічали колег сумські автори:Тамара Герасименко, Людмила Ромен, Віктор Скакун та Григорій Єлишевич.

Поети одностайні в тому, що найдорожчим для митця є інтерактивна комунікація з поціновувачам літературного слова, взаєморозуміння на енергетичному, духовному рівні. Літератори певні, такі вояжі повинні стати доброю традицією, оскільки вони надихають майстрів поетичного слова на нові звершення.

На згадку про теплу зустріч поети-гості з Бурині подарували Сумській міській центральній бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка вісім збірок своїх творів з автографами.