0012.jpg

Європейська Академія Берліна (партнер Інституту Євроатлантичного співробітництва) оголошує набір учасників на стипендіальну програму #neuLAND. Програма ініційована Міністерством закордонних справ Німеччини.

#neuLAND – грантова програма для молодих людей віком від 20 до 28 років, які прагнуть реалізувати власні проекти, що матимуть соціальний вплив. Обов’язкова умова – вільне володіння англійською мово.

Мета проекту – надихнути молодих соціальних підприємців з країн Східного партнерства (Україна, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія та Молдова), надавши їм можливість реалізувати власні соціальні, культурні, економічні або громадські ініціативи.

Під час чотиритижневої програми в Німеччині учасники працюватимуть над власним проектом, обговорюючи його з експертами та іншими учасниками, братимуть участь у семінарах та досліджуватимуть країну-партнер самостійно.

Повернувшись додому, використовуючи набуті знання, досвід та знайомства, учасники програми мають розпочати свої власні проекти.

Зауважимо, що до участі в програмі буде запрошено від двох до чотирьох осіб від кожної країни Східного партнерства. Вони отримають стипендію, що покриває всі витрати.

Подати заявку можна до 29 липня, надіславши резюме, мотиваційний лист та опис ідеї проекту на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З детальною інформацією щодо вимог до кандидатів, проектної заявки та контактними даними можна ознайомитися за цим посиланням.