Надрукувати
Перегляди: 1416

У Сумах відбувся одноденний практикум «Правові та економічні засади здійснення електронних закупівель для забезпечення потреб територіальних громад», організований Асоціацією міст України.

Навчала сумчан кандидат економічних наук, викладач курсу «Публічні закупівлі» для членів тендерних комітетів Олександра БІЛОПОЛЬСЬКА.

Вона розповіла присутнім про історію змін у сфері державних закупівель, ключові моменти Закону України «про державні закупівлі» та особливості його застосування.

Сумчани мали змогу поставити доповідачеві питання та отримати на них вичерпну відповідь. А також поділитись своїм баченням переваг та недоліків застосування Закону «Про публічні закупівлі» на практиці.

praktikum1

Організатори провели серед учасників практикуму анкетування з означеної теми, дані якої врахують при підготовці та проведені наступних навчань.

Практикум у Сумах відбувся в рамках Проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який Асоціація міст України реалізовує за підтримки Агентства Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку.