Надрукувати
Перегляди: 1308

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зустрівся із військовослужбовцями 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади та 58-ої окремої мотопіхотної бригади.

Керманич обласного центру обговорив із армійцями проблемні питання, що наразі найбільше турбують бійців, які захищають Україну від посягань країни-агресора.

За словами військовослужбовця 58-ої окремої механізованої бригади Ігоря ГАВРИКОВА, одними із основоположних проблем залишається реанімація військової техніки, а також визначення місця постійної дислокації підрозділу.

Заступник командира 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади по роботі з особовим складом Дмитро ГОРБ підняв питання виділення земельних ділянок учасникам АТО. Також Дмитро Горб наголосив на тому, що казармені приміщення артбригади потребують масштабної реконструкції. У зв’язку з тим, що військова частина немає можливості розмістити весь особовий склад у власних казармах, бійці відновлюють боєздатність у селищі Гончарівське.

Міський голова Олександр Лисенко повідомив, що на оновлення однієї з казарм з міської казни планують спрямувати 500 тис. грн. Надання коштів вже погодили на засіданні планово-бюджетної комісії, далі це питання розглядатимуть на найближчій сесії міської ради.

Крім того, очільник міста зазначив, що задля якнайшвидшого вирішення цієї проблеми потрібно направити відповідні звернення до народних депутатів України від Сумщини, які б посприяли виділенню додаткових фінансів із державної скарбниці.