007.jpg

З 23 по 27 липня молоді та активні сумчани разом із іншими хлопцями та дівчатами області пройшли навчання у «Школі молодого лідера».

Таку чудову можливість їм надали ГО «Молодіжна педагогічна спілка» у партнерстві з Сумським міським центром дозвілля молоді за фінансової підтримки Управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації.

«Школа молодого лідера» - це літній наметовий табір з використанням методів неформальної освіти для студентів вишів І-ІІ рівнів акредитації області. Розгорнувся він в с. Ольшанки, Краснопільського району.

Студенти поговорили про те, для чого студенту бути активним, як реалізувати власну ідею, до кого звернутися за допомогою. Відповіді на всі ці питання учасникам допомогли знайти тренери Валерія ЗАБОЛОТНА, Віктор БОБИРЕНКО та Надія ПУШКАР, яка є також і керівником цього проекту.

Дівчина зазначила: «Під час спілкування всі погодилися із тим, що проект не буде успішним без успішної команди. Дійшли висновку, що ефективніше і легше працювати у партнерстві з іншими досвідченими організаціями. Вчилися залучати грошові та інші ресурси, а також правильно розподіляти час. Спробували написати власні проекти і ділилися креативними ідеями».

Урізноманітнювали табірне життя «Школи молодого лідера» ігри, волейбольні турніри, битва фарбами холлі та гра «Живі шахи».

Витрати на харчування, проживання та транспортування учасників до місця проведення організатори взяли на себе.