Надрукувати
Перегляди: 1721

Днями відбулася церемонія нагородження переможців та лауреатів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». Лаври першості на обласному рівні здобуло і КП «Сумське міське БТІ».

Це комунальне підприємство Сумської міської ради більше семи десятиліть надає послуги з технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна.

Сумське міське БТІ окрім обласного центру обслуговує Краснопільський, Липово-Долинський, Недригайлівський та Білопільський райони.

Директор комунального підприємства Борис АФАНАСЬЄВ зазначає, місія БТІ полягає не тільки у професійному виконанні технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна, а й в наданні послуг високої якості, що підтверджено численними дипломами і відзнаками та визнано як на обласному, так і на державному рівні.

Важливо й те, що комунальне підприємство має акумулювати прибутки і приносити користь усім ланкам – клієнтам, персоналу та суспільству в цілому.

Нагадаємо, Всеукраїнський конкурс «100 кращих товарів України» щорічно проходить під патронатом Президента України, під керівництвом Уряду України та за сприяння місцевих державних адміністрацій. Такі змагання між товаровиробниками виконують роль платформи для визначення кращих зразків вітчизняної продукції, робіт чи послуг. Крім того, конкурс «100 кращих товарів України» сприяє реалізації прогресивних президентських і урядових програм, а також зміцненню позицій українських виробників на світовому ринку.