Надрукувати
Перегляди: 1375

Українська школа політичних студій разом із Ялтинською Європейською Стратегією (YES) оголошує конкурс на участь у спільному проекті для регіональних лідерів у рамках 13-ої Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES).

Відбудеться вона 15-17 вересня в Києві.

Сам проект дає можливість учасникам подискутувати про головні виклики для України та світу, взаємодію України і Європи спільно із світовими лідерами, міжнародними та українськими експертами, провідними українськими та світовими політиками, бізнесменами і громадськими діячами.

До участі у конкурсі запрошуються кандидати, які є: заступниками губернаторів, депутатами обласних, міських і районних рад, державними службовцями, які працюють в обласних, міських та районних радах, регіональних партійних осередках, керівниками об'єднаних громад; мають значні професійні здобутки та демонструють лідерські якості; займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності на користь суспільству; є громадянами України віком до 35 років, які мають вищу освіту; знання іноземних мов є додатковою перевагою.

Реєстрація осіб, які подають заявки на участь у конкурсі, триває з 25 липня до 5 серпня (включно). Заповнену заявку надсилайте на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зазначивши тему листа «Участь у YES».

Усім кандидатам буде надіслано підтвердження про отримання заявки протягом трьох робочих днів. Якщо підтвердження не буде, слід звернутися до асистента проекту Валерії ЯКУШКО за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном: (044) 531 -37 - 68.

Заявка на участь