0012.jpg

Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України за участі представників Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції України організовують семінар для нотаріусів та представників органів державної реєстрації.

Захід відбудеться на численні прохання самих державних реєстраторів та нотаріусів.

Запланований він на 2 вересня у м. Київ.

Під час семінару будуть розглянуті такі питання: особливості державної реєстрації речових прав; аналіз помилок нотаріусів, як державних реєстраторів; реєстрація юридичних осіб та функціонування Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; земельні питання в нотаріальній практиці; контроль у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; практичні питання застосування законодавства у сферах державної реєстрації. Земельні питання в нотаріальній практиці.

Участь у заході є платною і коштує 550 грн.

Реєстрація здійснюється за телефонами: (044) 525-95-41 — адміністратор; (044) 486-17-39 — приймальня Інституту; (098) 415-14-35 — ГОЛУБ Олена Анатоліївна;
(096) 451-19-95 — АРТЮХ Олена Григорівна.

Окрім того, можна направити заявку про участь на електронну адресу Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..