0010.jpg

Всіх креативних сумчан запрошують взяти участь у відкритому творчому конкурсі відеопромороликів «Суми. Погляд сумчан», який стартував з 8 серпня.

Такий вперше проводиться у нашому місті, відповідно до Розпорядження міського голови.

Головною вимогою до конкурсантів є те, що їхні роботи повинні містити неординарну ідею, бути унікальними та лаконічними, формувати позитивний імідж міста Суми, ідентифікувати його на регіональному, національному та міжнародному рівнях при проведенні публічних заходів.

Адже це є метою проведення даного конкурсу – сформувати позитивний образ міста як серед його жителів, так і за межами міста та країни, презентувати його культурний, історичний, промисловий, науковий та туристичний потенціал.

Позмагатися у конкурсі «Суми. Погляд сумчан» можуть на лише сумчани, а мешканці інших міст України.

Для цього треба тільки подати заявку встановленого зразка та конкурсні роботи, вимоги до яких визначені у Положенні про проведення відкритого творчого конкурсу на кращий відеопроморолик про місто. Проте, кожен учасник може подати не більше двох відео роликів, які з позначкою «Суми. Погляд сумчан» надсилаються або подаються на розгляд в електронному вигляді за однією з адрес: 40000, Україна, м. Суми, майдан Незалежності, 2, Департамент комунікацій та інформаційної політики, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; 40000, Україна, м. Суми, вул. Соборна, 27, КУ «Агенція промоції «Суми» Сумської міської ради; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Прийом заявок триватиме до 31 серпня. Далі протягом трьох днів оргкомітет, до якого крім посадовців увійшли також телережисери, представник Нацради з питань телебачення та радіо, а також фотограф та художник, визначить трьох фіналістів, які будуть презентувати свої конкурсні роботи.

Вже потім протягом 14 днів шляхом онлайн-голосування визначиться переможець. Саме він і отримає цінний подарунок.