0010.jpg

З нагоди 25-річчя Дня незалежності України та Дня Державного Прапора з 21 до 27 серпня у м. Києві відбудеться створення найбільшого у світі національного прапору, площа якого становитиме 15000 м2.

 Захід відбудеться в рамках всеукраїнської акції «Прапор України – Прапор миру», яку організовують всеукраїнська газета «Сільський вісник» та ТОВ «СІ. В» .

Мета акції – у час воєнної загрози об’єднати всі районні та обласні центри, спільними зусиллями виховати високу патріотичну свідомість, вірність, любов до Батьківщини, а також повагу до національних символів – Гербу, Прапору та Гімну України.

Всі складові частини прапора будуть вирощуватися українцями у кожному районі та у всіх обласних центрах до 23 серпня - Дня Державного Прапора України.

Потому їх об’єднають в єдине ціле – найбільший прапор у світі з подальшою реєстрацією у Книзі рекордів Гіннеса та в національному проекті «Книга рекордів України».
Призерами стануть двадцять сімейних пар, по два представника від трудових колективів, навчальних та культурних закладів, а аткож від від десяти організацій, які виростили найкращі прапори із живих квітів.

Всі призери будуть нагороджені поїздкою до парку квітів «Кьокенкоф» (Голландія) та персональним сертифікатом учасника в рекорді Книги рекордів Гіннеса та в національному проекті «Книга рекордів України».

Після закінчення акції всі квіти, вирощені в обласних центрах, будуть подаровані учасникам заходу: дитячим будинкам та садкам, закладам освіти, культури та військово-оздоровчим закладам.

З деталями акції можна ознайомитись за посиланням: http://www.cib.net.ua/index.php?content=offers.

Контактна особа -ЛИСЕНКО Сергій Миколайович. Тел. (067)-570-25-13, (066)-753-59-60.