Надрукувати
Перегляди: 1592

Наявність широкої палітри інститутів громадського суспільства – одна з ознак демократичної держави. Продемонструвати різноманіття представників третього сектору нашого міста та популяризувати їх діяльність і покликана акція «День громадських організацій».

Традиційно вона проходить на День незалежності, 24 серпня. Цьогоріч це ще й ювілейна, 25-а річниця проголошення незалежною України.

Тож Департамент комунікацій та інформаційної політики запрошує громадські організації, об’єднання, спілки, товариства, фонди та інші долучитися до цієї акції на вул. Соборна у день головного державного свята. Пропонуємо громадським активістам представити сумчанам та гостям нашого міста свої здобутки та напрацювання, пропозиції співпраці, реалізації проектів та програм.

Зголоситися та отримати додаткову інформацію можна у Департаменті комунікацій та інформаційної політики – пл. Незалежності, 2, каб.60, тел. 700-624/700-620, ел. пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Відповідальна особа – Наталія ТАРАНЕЦЬ.