006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відвідав щорічний безкоштовний концерт студії «Квартал 95», що відбувся біла села Підопригори Лебединського району, та привітав жителів Сумщини з прийдешнім Днем Незалежності.

Очільник Сум назвав знаковим те, що жителі області другий рік поспіль збираються разом напередодні важливого для держави свята. Лише маючи єдність думок, прагнень і дій, переконаний Олександр Лисенко, громадяни України розбудують вільну незалежну та заможну державу.

«Сьогодні на цьому місці зібрались патріоти, небайдужі люди, всі, хто бажають процвітання нашій країні, хто хочуть єдності, розвитку. А це наша спільна мета. Лише спільна ідея, спільна мета, спільний рух приведуть країну до величезного розвитку, – зазначив у своєму виступі міський голова Сум. – Дозвольте від себе та від усієї громади привітати у вашій особі всю Україну з Днем Незалежності та побажати миру, спокою, добра, честі, добробуту, справедливості та гідності!»

Також Олександр Лисенко  побажав присутнім гарних вражень від концерту та запросив за два тижні до Сум на День міста.

За підрахунками організаторів, того дня біля Підопригор побувало понад 100 тисяч жителів Сумщини та гостей області.

У рамках заходу відбувся ярмарок традиційної української кухні, народні майстри Сумщини представили товари власного виробництва. Також гості свята побували на фестивалі меду. На великій сцені виступили учасники художніх колективів області, які представили свої найкращі номери.
Патріотично звучав зі сцени Гімн України, який підхопили всі присутні. Виступ студії «Кварталу 95» тривав понад дві години, а завершилось свято фейєрверком.