0010.jpg

12-16 вересня у Київській області Асоціація міст України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)» проводить Школу з проектного менеджменту для представників органів місцевого самоврядування.

Головна мета заходу – сформувати у представників органів місцевого самоврядування навички підготовки проектних пропозицій, спрямованих на розвиток громади, а також навчити управляти впровадженням проекту.

Тижнева програма Школи передбачає вивчення всього проектного циклу: формулювання проектної ідеї, її втілення в проектній пропозиції, планування бюджету, розгортання, впровадження проекту та звітування за його реалізацію, а також моніторинг результативності виконання. Проведе навчання команда досвідчених тренерів.

Очікується, що в результаті навчання кожен із слухачів підготує концепцію розвиткового проекту. Тому головним чинником відбору громад-учасників є ідеї проектів, викладені претендентами в заявці на участь. По завершенню тренінгу учасникам будуть видані сертифікати.

Для участі у конкурсі на визначення учасників Школи необхідно надіслати заповнену заявку на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Інформація із заявок відібраних учасників буде передана тренерам для підготовки програми Школи. Кінцевий термін подання заявок: до 10.00 год. 29 серпня 2016 року. Результати конкурсу буде оголошено після 1 вересня 2016 року.

АМУ забезпечує проживання та харчування учасників. Проїзд за рахунок відрядження.

Контактна особа в АМУ - координатор заходів Леся Бондаренко,тел. (044) 486-28-78.