003.jpg

У суботу в Сумах провели свято Роменського мікрорайону під гаслом «Ми – сумчани!»

Подібні святкування у Роменському мікрорайоні влаштовують утретє. Традиційно відзначають у першу суботу вересня. Втім, аби цього року свято не загубилось у безлічі заходів, приурочених до Дня міста, його перенесли на тиждень пізніше. Захід відбувся за сприяння депутатів міської ради Ігоря та Юрія ПЕРЕПЕК, Геннадія ГРИЗОДУБА.

Відзначали його спортивними змаганнями та концертом.

Зранку розіграли два кубки: з футболу між молоддю та гравцями зі стажем і флорболу між вихованцями дитячих садків № 32 та № 33. Згодом вихованці цих дошкільних навчальних закладів і школи № 25 довели, що жителі мікрорайону мають не лише хист до спорту, а й є вправними танцюристами, добрими співками та читцями. Кожному юному артисту та спортсмену організатори свята вручили у футболку з логотипом «Я живу на Роменській».

Дітей змінили на сцені досвідчені артисти. А завершилось святкування дискотекою.

Ігор Перепека висловив побажання, аби мікрорайон розвивався разом із містом і у ньому з'являлись нові інфраструктурні об'єкти.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, котрий приїхав привітати жителів Роменського мікрорайону зі святом, пообіцяв і надалі не залишати цю частину Сум без уваги. Зокрема, в частині ремонту доріг та стадіону. Олександр Лисенко повідомив, що незабаром буде закінчено ремонт у пров. Безіменний, а у планах на наступний рі – вул. Соколина та капітальний ремонт дороги по вул. Роменській.

«В цьому році все не зробимо, тож, будемо планувати на наступний і робити»», – зазначив очільник міста.

Міський голова також схвально оцінив ініціативу щодо облаштування у мікрорайоні «Маминого скверу» та запевнив у її підтримці.