005.jpg

Дошкільний навчальний заклад «Купава» переміг у Всеукраїнському конкурсі-гранті «10х10».

Сумчани вдало захистили проект «Модернізація «Природничої лабораторії» – оновлене життя фауни». Заслужену нагороду сумчани отримали минулого тижня під час проведення ІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Вода, Тепло, Будинок».

Всеукраїнський конкурс-грант «10х10» організували національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (НЕНЦ)спільно з Українською асоціацією підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія». Його мета – створити розвинену всеукраїнську мережу закладів (або творчих учнівських/дитячих об’єднань) еколого-натуралістичного профілю, підвищити роль та статус творчих педагогічних колективів та закладів в суспільстві.

Конкурс проводився у двох номінаціях «Загальноосвітній навчальний заклад» та «Дошкільний навчальний заклад». До участі у заході було надіслано 48 робіт із 13 областей України За підсумками конкурсу двадцять переможців в номінаціях (10 переможців в номінації «Дошкільний навчальний заклад», 10 переможців в номінації «Загальноосвітній навчальний заклад») залучаються як партнери та рекомендуються НЕНЦ для отримання гранту на розвиток еколого- натуралістичної освіти в закладі від «Укрводоканалекологія».