Надрукувати
Перегляди: 1719

Заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ привітала літніх сумчан із прийдешніми Днем людей похилого віку та Днем ветерана, які в Україні відзначатимуть цієї суботи.

У 1990 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 1 жовтня Міжнародним днем людей похилого віку. В Україні за ініціативи Ради організації ветеранів цього дня святкують ще й День ветерана.

З цієї нагоди міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» та міська організація ветеранів запросили членів клубу «Ветеран» і ради ветеранів 29 вересня до школи № 23 на святкування.

Від імені керівництва міста літніх сумчан привітала заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ. Вона подякувала ветеранам війни і праці за їхній внесок у розвиток міста та України. За своє життя, зазначила посадовиця, літні люди надбали життєвої мудрості та досвіду, що є безцінними, і якими вони охоче діляться. Заступник міського голови наголосила на тому, попри поважний вік ці люди залишаються соціально активними, зокрема допомагають у вихованні підростаючого покоління.

Із теплими словами привітань звернулась до літніх сумчан і директор терцентру «Берегиня» Інна ГАЛІЧЕНКО. Принагідно вона запросила присутніх на навчання до «Університету третього віку».

З нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана Альона Дмітрєвская вручила Грамоти міського голови ансамблю «Червона калина» міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» та Народному хору ветеранів війни і праці міського організації ветеранів України. Учасники ансамблю «Червона калина» одразу ж підтвердили, що відзнака заслужена. Присутніх вітали сольними та колективним виступами, настільки розчуливши зал, що той співав разом із ними.

Свій творчий дарунок підготували для поважних гостей й учні школи.