0012.jpg

У суботу психологи та лікарі провели на базі «Клініки, дружньої до молоді» психологічний фестиваль «День щасливої мами».

Захід відвідали 15 мам. Досвідчені психологи, серед яких були кандидати наук, які працюють з дітьми та їх батьками Тетяна МОТРУК, Яна ШТАГЕР, Ірина ЧЕРНЕНКО, провели для учасниць ряд майстер-класів.

Команда творців фестивалю, до якої належать і психологи, і лікарі, прагнула показати учасникам, що сучасне навчання батьків може бути не лише ефективними, а й легким і позитивним.

Організували «День щасливої мами» обласна дитяча клінічна лікарня та «Клініка, дружня до молоді» міської дитячої лікарні Святої Зінаїди разом із СумДПу ім. А. С. Макаренка.

Всі разом вони мали на меті дати мамам дітей всіх вікових категорій змогу отримати цінні знання про психологію дитини і підлітка, здорове спілкування між мамою і дитиною, запобігання небажаних станів у дітей і підлітків.

Організатори сподіваються, що фестиваль стане щорічним і сприятиме більшому інформуванню батьків про емоційний комфорт і психологічне здоров'я дітей.