Надрукувати
Перегляди: 1375

Служба у справах дітей провела чергове засідання колегії з питань соціального захисту та профілактики правопорушень серед дітей.

Цього разу підбивали підсумки роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо соціального супроводу сімей з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах.

У роботі колегії взяли участь заступники директорів навчальних закладів міста з виховної роботи, представники Сумського відділу поліції, управління освіти та науки, департаменту соціального захисту населення, відділу у справах молоді та спорту.

Заступник директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія ЛАНСЬКА надала інформацію про роботу спеціалістів центру з даного питання..

Заступник директора з виховної роботи школи № 25 Лариса КОВАЛЕНКО розповіла присутнім про досягнення педагогічного колективу та співпрацю з відповідними службами з даного питання.

Практичний психолог Інформаційно-методичного центру Віта СЕРДЮК надала рекомендації та поради присутнім щодо роботи з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.