002.jpg

Вчора, 20 жовтня, в центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка відбулася презентація книги «Суми і Сумщина Олексія СТОЛБІНА: життєвий і творчий шлях відомого українського письменника у світлинах».

Видана вона до 94- ї річниці з дня народження письменника. На захід завітали працівники бібліотеки, її відвідувачі, письменники, журналісти та просто поціновувачі творчості Олексія Столбіна. Сам винуватець заходу за станом здоров’я не зміг бути на ньому присутнім.

Книгу, в якій детально розповідається про життя і творчість нашого земляка, засновника обласної організації Національної спілки письменників України, презентував нинішній голова цієї організації Олександр ВЕРТІЛЬ.

Завідуюча бібліотекою-філією № 3 Ольга ШЕВЧЕНКО розповіла про кімнату-музей Олексія Петровича, яка функціонує в бібліотеці, та про заходи з популяризації його творів. До речі, сама бібліотека-філія теж носить ім'я відомого письменника.

На зустрічі була представлена книжкова виставка творів Олексія Столбіна, які знаходяться у фондах центральної міської бібліотеки ім.Т. Г. Шевченка.