006.jpg

У середині жовтня у дитячих садочках міста відбувся ряд пізнавальних заходів, присвячених Тижню сім’ї.

Протягом трьох жовтневих днів батьки разом зі своєю малечею отримували змістовні консультації спеціалістів, відвідували різні форми організації життєдіяльності дітей, а також брали участь у родинних читаннях. Особливо приємно було дітлахам із допомогою батьків оформлювати стенди сімейного фото, створювати родинні дерева.

Серед іншого - влаштовувалися майстер-класи з декупажу, орігамі, паперопластики, роботи з солоним тістом та природнім матеріалом, дорослі вчилися робити ляльки-мотанки, дивовижні фоторамки, займалися хатха-йогою, організовувалися вечори запитань і відповідей, батьки, малюки і вихователі спільно виготовляли вітальні листівки воїнам-захисникам. Вихователі подякували батьків за їхню активну участь у акціях по збору речей та продуктів для учасників АТО, озелененні територій навчальних закладів.

Більше 10 тисяч батьків дошкільнят взяли участь в анкетуванні, яке допомогло з’ясувати проблемні питання, які цікавлять батьківську громадськість.

Підбиваючи підсумки проведеної роботи, педагоги підкреслили, що лише така співпраця з дітьми та їхніми батьками дає змогу досягати максимального взаєморозуміння з ними та виховати повноцінну, гармонійно розвинену дитину.