Надрукувати
Перегляди: 1481

У п'ятницю, 21 жовтня, на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ стартував I відкритий міський турнір юних правознавців.

Участь у ньому взяли команди загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл міста: № 1(«Феміда»), № 2 («Лайм»), № 4 («Юні юристи»), № 7 («Правовий альянс»), № 10 («Vivat lex»), № 12 («Три сестри»), № 15 («Ліга справедливості»), № 18 («LEX»), № 25(«SUCCESS»), № 27 («Параграф 27»).

Кожна з команд продемонструвала, наскільки вдало у неї виходить бути в ролі доповідача, опонента та рецензента. Окрім того, всі учасники виявилися добре обізнаними у галузі права та ораторського мистецтва. Після завершення конкурсу кожен із юних правознавців отримав почесні грамоти, медалі та солодощі.

Чудову нагоду спробувати свої сили в царині права сумським школярам надали Інформаційно-методичний центр управління освіти і науки та Головне територіальне управління юстиції у Сумській області. За мету було поставлено виявити, підтримати та розвинути творчий потенціал обдарованої молоді, популяризувати правові знання серед учнів.