Надрукувати
Перегляди: 1551

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО вручив колективам заміських оздоровчих таборів та окремим їхнім працівникам відзнаки за успішне проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року.

«Дякую, що успішно почали і вдало завершили. Дякую за професіоналізм і відданість справі, ставлення до дітей, за те, що ми разом створюємо умови для того, аби влітку наші діти могли відпочити та набратись сил на новий навчальний рік», – зазначив керманич міста, звертаючись до керівників та працівників заміських оздоровниць.

За високий рівень реалізації державної політики у сфері оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2016 року колективи заміських оздоровниць («Зоряний» ПАТ «Сумихімпром», «Зоряний» КП «Шляхрембуд», «Чайка» ПАТ «Сумське НВО», «Сонячний» ПАТ «Насосенергомаш», «Універ» СумДУ, «Орлятко» ПАТ «Сумбуд») отримали подяки міського голови. Додатково до відзнаки кожному табору вручили фліпчарт. За надання всебічної допомоги в організації і проведенні оздоровлення і відпочинку дітей в заміських оздороницях окремих працівників закладів відзначили грамотами відділу у справах молоді та спорту.

Відпочинок та оздоровлення дітей, наголосив Олександр Лисенко, важливий чинник їх повноцінного і здорового розвитку, відтак, цей напрямок і надалі не залишатиметься поза увагою влади.

Влітку поточного року, повідомила начальник відділу у справах молоді та спорту Віра МОТРЕЧКО, в Сумах оздоровили 65 % дітей міста. З міського бюджету на проведення відпочинково-оздоровчої кампанії було виділено понад 3,4 млн грн., що на 810 098 грн. більше за відповідний період минулого року.

На наступний період, розповіла посадовиця, планують приблизно на 2 млн грн. збільшити видатки на придбання путівок до закладів оздоровлення та відпочинку для дітей пільгових категорій. У цьому питанні, наголосила начальник профільного відділу, мають порозуміння з міською владою.

Під час неформального спілкування з міським головою керівники заміських оздоровниць порушили питання ремонту доріг, що ведуть до таборів. Як зазначив Олександр Лисенко цього року шляхи трохи підлатали, а наступного виконають поточний ремонт.