Надрукувати
Перегляди: 1531

27 жовтня до Сум прибув Надзвичайний і Повноважений Посол Казахстану в Україні Самат ОРДАБАЄВ.

Високоповажний іноземець завітав до нашого міста в рамках Міжнародного Форуму «IT PEOPLE SUMY», який запланований на 28-29 жовтня.

Та перш ніж, говорити про провідні вітчизняні та зарубіжні IT-технології, Надзвичайний і Повноважений Посол Казахстану в Україні мав можливість поспілкуватися і з представниками міської та обласної влади.

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО під час зустрічі із Саматом Ордабаєвим розповів про пріоритети міської влади та здобутки обласного центру в різних галузях.

Володимир Войтенко наголосив, що Суми відкриті до співпраці і постійно розвивають партнерські стосунки з містами-побратимами та партнерами. Саме тому, переконаний перший заступник міського голови, Суми готові підтримувати бізнесові стосунки з містами Казахстану.

Надзвичайний і Повноважений Посол Казахстану в Україні подякував міській владі Сум за теплий прийом та підтримав пропозицію щодо можливої співпраці.

«У цьому руслі, треба працювати і надалі, адже саме для цього я приїхав до вашого міста. І мені надзвичайно приємно, що наші погляди тут співпадають», - сказав Самат Ордабаєв.