Надрукувати
Перегляди: 1469

Сумчанок запрошують до участі у «Школі молодих жінок-політиків  2016», яка відбудеться 25-27 листопада у Києві.

Мета «Школи молодих жінок-політиків» – виховання у патріотичному дусі нової генерації молодих жінок-політиків, надання їм необхідних знань про шляхи реалізації своїх лідерських якостей та відстоювання своїх громадянських прав в умовах сучасного політичного життя України.

Навчання проводять Національний Демократичний Інститут (NDI) та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Батьківщина Молода». До участі запрошують жінок віком від 18 до 28 років.

Добір учасниць відбувається на конкурсних засадах. Охочі мають до 15 листопада (включно) надіслати  коротке резюме та есе на тему: «Чи потрібні квоти для жінок в Парламенті та місцевих радах?» на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Есе має бути виконане 14-м шрифтом TimesNewRoman і за обсягом не перевищувати 1,5-2 сторінки А4.

Переможці відбору будуть оголошені 21 листопада.

Участь у Школі є безкоштовною. Організатори забезпечують учасницям проживання та харчування учасниць. Проїзд вони оплачують самостійно.

За додатковою інформацією необхідно звертатись до оргкомітету Школи за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за тел.: (099) 0933972, (093) 4954135 (Юлія).