Надрукувати
Перегляди: 1507

Сумчани, які мають сформований суспільно-корисний бізнес-проект, можуть долучитися до конкурсу Diamond Challenge Ukraine for High School Entrepreneurs USA.

Проводить його Благодійний Фонд «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» за підтримки Мінмолодьспорту в партнерстві з американським університетом Delaware.

Мета Diamond Challenge – надати можливість молодим талантам розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

Долучитися до конкурсу можуть особи віком від 16 до 18 років, які потребують реалізації своїх бізнес-ідей. До участі у конкурсі приймаються проекти від команд у складі 2-4 осіб, з яких хоча б один представник володіє англійською мовою.

Сам конкурс відбуватиметься у два етапи, перший з яких пройде в Україні. Конкурсанти будуть змагатися за приз в 1 тис. доларів та поїздку до США. Вже там буде організовано заключний етап конкурсу, в якому учасники будуть змагатися за головний приз – 10 тис. доларів.

Реєстрація команд триватиме до 20 листопада, а прийом письмових бізнес-проектів – до 20 грудня поточного року. Обидві процедури можна здійснити, перейшовши за посиланням.

З правилами та вимогами участі у конкурсі можна ознайомитися за посиланням. Контактна особа – виконавчий директор Благодійного Фонду «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» Ірина РОМАНЕНКО. Її тел. та електронна адреса: (050)580 63 96, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..