007.jpg

У понеділок, 21 листопада, у Сумах відзначили День спільних дій в інтересах дітей.

З нагоди цього свята Cлужба у справах дітей підготувала подарунок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Юних сумчан запросили до гімназії № 1, де їх на них чекали привітання, святкова концертна програма та подарунки. До дітей завітали заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ, учасник АТО Артем БОНДАР, заступник начальника служби у справах дітей Катерина ГОЛОСНА.

Вони звернулися до хлопців та дівчат, яким випала нелегка дитяча доля, з теплими словами привітань та запевнили, що й надалі підтримуватимуть їх.

«Дитинство – це золота пора, коли збуваються найзаповітніші мрії. І хоча ви у свої ще зовсім юні роки зазнали чимало горя, але знайте, що ви більше ніколи будите наодинці зі своїми проблемами», – зазначила Альона Дмітрєвская.

Дорослі гості вручилизапрошеним на свято дітям подарунки, а вихованці колективу художньої самодіяльності гімназії № 1 і студент машинобудівельного коледжу СумДУ Амір ВОЛОШИН виступили перед ними з концертною програмою.