Надрукувати
Перегляди: 1318

У Сумах триває розгляд конкурсних пропозицій, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2017 році буде надаватись фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету.

На засіданні комісії 17 листопада було розглянуто конкурсну пропозицію, надану громадською організацією «Товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, «Феліцітас».

Члени конкурсної комісії індивідуально оцінили конкурсну пропозицію на відповідність заходів пріоритетним завданням та наявність всіх необхідних документів, визначених організатором конкурсу.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій, було визначено конкурсну пропозицію «Надання послуг денного догляду, соціальної реабілітації і реабілітації особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень» такою, що допускається для участі у другому етапі конкурсу.

Другий етап конкурсу, а саме відкритий захист конкурсної пропозиції, відбудеться 24 листопада 2016 року об 11:00 за адресою: м. Суми, вул. Харківська, буд. 35, кабінет № 123.