006.jpg

24 листопада в обласному центрі відбувся семінар, який мав назву «Влада та бізнес: підтримка, сприяння, партнерство».

Цього дня до Агенції промоції «Суми» завітали представники бізнесових кіл міста, а також керівництво обласного центру.

Спершу до присутніх звернувся перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО. Він подякував усім, хто відгукнувся на пропозицію взяти участь у семінарі та висловив переконання, що таке спілкування буде корисним як для самих підприємців, так і для міської влади.

«Ви розвиваєте наше місто, робите більш комфортним життя сумчан. І мова йде не лише про ті послуги, які надає кожен із вас, але й про благоустрій міста. Тому хочу вас запевнити, міська влада зорієнтована на розвиток не лише виробничої сфери міста, але й так само на сприяння підприємництву», - зазначив Володимир Войтенко.

Потому учасники заходу поспілкувалися із кандидатом технічних наук, доцентом, професором кафедри фінансів і кредиту СумДУ Вадимом АЛЕКСАНДРОВИМ. Він поділився своїми знаннями щодо того, як розвинути лідерські якості, досягти бажаного результату та подолати перепони, які часто-густо виникають на шляху розвитку підприємництва.

Під час перерви на каву учасники тренінгу мали можливість поспілкуватися між собою та перейняти досвід у тій чи інший сфері підприємницької діяльності.