Надрукувати
Перегляди: 1367

Спеціалісти відділу охорони праці взяли участь у роботі І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання охорони праці у галузі освіти».

Захід відбувся 24 та 25 листопада на базі СумДПУ ім. А. С. Макаренка.

Організували його Інститут фізичної культури та Інститут культури і мистецтв вишу, Інформаційно-методичний центр управління освіти і науки міської ради.

За мету мали вивчити напрацювання та здійснити обмін досвідом практичної, науково-дослідної і методичної роботи у галузях освіти, охорони здоров’я та праці, встановити наукові та дружні зв’язки для проведення спільних наукових досліджень, підготовки спільних наукових праць, публікацій, впровадження результатів наукової та методичної роботи у практику.

У конференції брали участь фахівці Інституту медицини праці НАМН України, Одеського національного університету імені І. І. Мечникова, Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського», СНАУ, Зеленогурского університету (Польща), Гомельського державного університету ім. Ф. Скорини (Білорусь). Загалом зібралось понад 100 фахівців.

Начальник відділу з охорони праці міської ради Ірина СУПРУН у своїй доповіді порушила проблемні питання збереження життя та здоров’я учасників навчально-виховного процесу та шляхи їх вирішення.