Надрукувати
Перегляди: 1388

 У Всесвітній день боротьби зі СНІДом, 1 грудня, в рамках акції «1 день доступного тестування на ВІЛ» сумчани зможуть безкоштовно обстежитись на ВІЛ-інфекцію.


Можливість перевірити стан свого здоров’я містянам надали громадська організація «Клуб «Шанс» у партнерстві обласною інфекційною лікарнею ім. З. Красовицького, міською клінічною лікарнею № 5, Центром реінтеграції бездомних осіб.

У четвер, 1 грудня, на базі мобільної амбулаторії громадської організації «Клуб «Шанс», охочі зможуть пройти безкоштовне тестування на ВІЛ за допомогою експрес-тестів, одержати кваліфіковані консультації стосовно профілактики та лікування ВІЛ–інфекції, ознайомитися з інформаційними матеріалами та запастися засобами особистої профілактики.

Зробити це можна буде з 7:00 до 8:30 у Центрі реінтеграції бездомних осіб (вул. Робітнице селище, 14), з 9:00 до 11:30 – у міській клінічній лікарні № 5, з 12:00 до 13:30 – у середмісті (майдан Незалежності, 2), з 14:00 до 15:00 – на вул. Першотравневій, 29.

Окрім того, о 12:30 на площі Незалежності відбудеться брифінг головного лікаря обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Володимира БУТЕНКА, заступника міського голови Степана ПАКА, депутата міської ради Андрія КРАМЧЕНКОВА, керівника громадської організації «Клуб «Шанс» Олексія ЗАГРЕБЕЛЬНОГО.