0012.jpg

Вихованиця Сумської дитячої музичної школи № 2 Катерина СОРОКА гідно представила наше місто на Х Всеукраїнській Музичній олімпіаді «Голос Країни», яка пройшла з 24 по 27 листопада у Києві.

У концертній залі Університету ім. Б. Грінченка зібралися 668 учасників із 108 міст України. Їх виступи оцінувало компетентне журі у складі викладачів з різних вищих мистецьких навчальних закладів України.

Цього року, так само як і в попередні, переможців обирали у таких номінаціях: «естрадний вокал», «академічний спів», «народний спів», «джазовий вокал», «вокальні дуети» та «ансамблі».

Учениця Сумської дитячої музичної школи № 2 Катерина Сорока (викладач Наталія МІРОШНИЧЕНКО, концертмейстер Людмила ЗАРУЦЬКА) посіла ІІ місце у номінації «джазовий вокал» (юнацька категорія). При цьому, у загальній топ-10 (вокалісти віком від 5 до 40 років) сумчанка зайняла ІІІ позицію та отримала Диплом домінанта Гран-Прі.

Окрім того, викладач юної вокалісти – Наталія Мірошниченко була відмічена окремим диплом. Нагороду за високий рівень підготовки учасників Х Всеукраїнської музичної олімпіади «Голос Країни» було передано і для Сумської дитячої музичної школи № 2.

Усі конкурсні виступи, Гала-концерт та церемонія нагородження переможців транслювалися в режимі он-лайн на сайті конкурсу.