001.jpg

На минулому тижні студенти та викладачі англійської мови професійно-технічних закладів освіти міста та області взяли участь у фестивалі робітничих професій «My profession is the best».

Захід відбувся згідно з Указом Президента України, яким 2016 рік було проголошено Роком англійської мови, яка об’єднує світові спільноти та з метою сприяння її вивченню в Україні.

Окрім того, знання англійської розширює можливості доступу викладачів та учнівської молоді до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних практик. Сам фестиваль покликаний підвищити імідж робітничих професій та виявити добре обізнаних студентів і фахових викладачів англійської мови.

Останніх у Сумах навчається та працює чимало, але під час фестивалю блискуче себе зарекомендували викладач англійської мови Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну» Олександра КОСЕНКО та її учениця, студентка І курсу Дарина КОВАЛЬЧУК.

Вони яскраво презентували свої таланти, розповіли про важливіші події в особистому житті, свій навчальний заклад та обрану ними професію. За високий рівень англійської мови та вдалу презентацію своєї професії сумський тандем отримав почесне ІІ місце.

Участь у фестивалі взяв і театрі моди «Галатея», який представив присутнім колекції під назвами: «Філіція», «Шотландські мотиви», «Єднання сердець».