0012.jpg

У віторок, 6 грудня, у відділі мистецтв бібліотеки ім. Т. Шевченка відбувся творчий вечір відомого автора-виконавця Олександри СКОРУК.

На зустріч із творчою людиною та непересічною особистістю завітали багато сумчан, читачів бібліотеки.

Для них Олександра Скорук виконувала серйозні і жартівливі, підліткові та дорослі пісні про кохання, а також декламувала власні вірші.

На завершення концерту автор-виконавиця заспівала пісню «Повелитель часов», яку присвятила своїм найближчим людям – чоловіку, сину, друзям, що були присутні в залі.

Народилася Олександра Скорук у Львові, в родині музикантів. Пісні пише з тринадцяти років і з того часу їх назбиралося більше ста. Давня дружба з Володимиром ЗАВГОРОДНІМ, Михайлом БАРАНОВСЬКИМ і Сергієм НІКІТІНИМ, безумовно, вплинула на розвиток її пісенної творчості, допомагає вдосконалюватися як талановитому музиканту.

Вона чудово володіє гітарою і пише блискучі пісні. І саме тому Олександра Скору є лауреатом багатьох фестивалів авторської пісні. Перша перемога – на фестивалі «Вольная гавань» в Одесі, в далекому 1997 році. Двічі лауреат фестивалю «Булат», а у 2010 році лауреат «Редкой птицы» (м. Запоріжжя).