Надрукувати
Перегляди: 1365

З нагоди Дня Святого Миколая сумські мандрівники разом з бібліотекарями завітали до Грунівської школи-інтернату, аби привітати дітей з цим святом.

Для міського клубу мандрівників та бібліотекарів Центральної міської бібліотеки ім. Т. Шевченка стало доброю традицією до Дня Святого Миколая відвідувати школи-інтернати та дитячі будинки.

Цього року для вихованців Грунівської школи-інтернату сумські мандрівники та бібліотекарі також підготували святкову програму, яка була насичена конкурсами та концертними номерами. Зокрема, для дітей виступили заслужений діяч мистецтв України баяніст Леонід ОСТРОВСЬКИЙ, відомий виконавець авторської пісні з Харкова Ігор БЕРЕЗЮК та інші виконавці. Також дітлахам привезли подарунки, зібрані за допомоги небайдужих містян: матеріали для творчості, книги, спортивний інвентар тощо.

Окрім цього, вихованець закладу отримав іконку Святого Миколая, фрукти іпряник Миколайчик. Підготували для вихованців закладу подарунки від Миколайчика і працівники Централізованої бібліотечної системи. Бібліотекар відділу літератури з мистецтва Людмила МУЗИЧЕНКО розповіла дошкільнятам про ляльку-мотанку нашого регіону та провела «Морозну вікторину» для дітей шкільного віку.

Переможці отримали призи: альбоми для малювання, розмальовки, олівці та фломастери.