Надрукувати
Перегляди: 1695

Брифінг щодо з’ясування обставин загибелі сумчанина в дорожньо-транспортній пригоді був ініційований та проведений посадовцями міської ради.

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА пояснив, що зараз мережею Інтернет поширюється недостовірна інформація з приводу причини ДТП, тому і була необхідність провести брифінг разом з представниками патрульної поліції.

«Сьогодні ми створили робочу комісію з представників департаменту інфраструктури, департаменту комунікацій та інформаційної політики, інспекції з благоустрою, відділу охорони праці, відділу транспорту та патрульної поліції. Сподіваюсь, що разом ми зможемо встановити причини цієї страшної трагедії», – зазначив Олександр Журба

Сергій ЯКОВЕНКО, начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг повідомив: «За поясненнями ТОВ «Сумипастранс», якому належить даний транспортний засіб, маршрутне таксі було в справному технічному стані, а водій – пройшов медичний огляд. Відповідні процедури відбуваються кожного ранку, перед виїздом на маршрут. Також варто зазначити, що місце трагедії не є зупинкою громадського транспорту і цю інформацію вже підтвердила прокуратура на своєму офіційному сайті».

Прес-офіцер патрульної поліції Олег СОЛОГУБ доповів, що зараз тривають слідчі дії і поки що інформація не розголошується, та закликав сумчан, які були свідками події, звернутись до представників поліції та повідомити наявну інформацію.